o nama

V.B. auto

V.B. Auto je jedan od vodećih centara za prodaju održavanih, provjerenih i kvalitetnih rabljenih vozila. S višegodišnjim iskustvom poslujemo na lokacijama u Splitu i Zagrebu.

V.B. Auto – najbolji izbor za sigurno putovanje!

Naša misija je jednostavna: Ostvariti zadovoljstvo naših klijenata i partnera kroz pružanje visokokvalitetne usluge prodaje vozila.

Kod same kupnje savjetovat će vas naše stručno osoblje i pomoći pri izboru. Bilo da tražite manja gradska vozila, elegantne coupee, obiteljske limuzine, monovolumene, putničke kombije ili luksuzne marke, u V.B. Auto možete izabrati željenu marku, model pa čak i boju.

Udobnost i sigurnost svakog vozila možete provjeriti na testnoj vožnji a za jednostavnu kupnju na raspolaganju su brojne mogućnosti i paketi financiranja.

Nudimo i zamjenu starog vozila za vozilo iz naše ponude. Potrebno je samo dovesti staro vozilo našim stručnjacima koji će vam osigurati brzu i sigurnu procjenu.

Od prvog dana slušamo potrebe naših korisnika te vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Obratite nam se s povjerenjem, tu smo za vas!

Naziv: V.B. Auto d.o.o.
OIB: 93985284295

Sjedište tvrtke:
Split, Kralja Držislava 6
Sudski registar:
Trgovački sud u Splitu

Temeljni kapital:
100.000,00 kn
Član uprave: Ante Grubišić

Žiro račun:
IBAN-HR3123400091110826211 PBZ d.d. Zagreb

20 godina tradicije

naša povijest

 • 1

  Početak

  Tvrtka je osnovana

 • 2

  Poslovnica Split

  Poslovnica u Splitu

 • 3

  Poslovnica Zagreb

  Poslovnica Zagreb

Vozila na lageru
zadovoljnih kupaca
zaposlenika
poslovnica